Montaj mocheta

By admin • In Design, mocheta, mocheta hotel, mocheta personalizata, mocheta traficNo Comments

Montajul pentru mocheta se executa in functie de tipul de mocheta dar si de traficul pe care il va avea incaperea respectiva. Echipele noastre de montaj sunt instruite periodic cu privire la procedurile si procesele tehnologice de aplicare a covoarelor pvc. Suntem aici pentru a veni in intampinarea nevoilor dumneavoastra, pentru a stabili un parteneriat fructuos, ce are ca scop final indeplinirea cu succes a proiectelor.

Pentru a avea un aspect estetic, mocheta trebuie montata intr-un mod profesionist, cu un echipament profesional, urmand procedurile specifice acestei operatiuni. Alegerea corecta a mochetei in functie de destinatie este un factor decisiv pentru rezistenta acesteia in timp. Primul pas este sa stabilim corect traficul si factorii care duc la uzura mochetei.

Pentru traficul hotelier sunt indicate mochetele specifice acestei destinatii. Sunt la fel de confortabile ca si mochetele pentru locuinta dar au un grad de uzura mai ridicat. Aceasta mocheta poate fi folosita la fel de bine si pentru locuinta, singurul inconvenient fiind pretul mai ridicat.

Pe scari se poate monta aproximativ orice tip de mocheta. (Nu se recomanda folosirea linoleumului pe trepte, in coditii de umiditate devine alunecos si poate fi foarte periculos.)

Alegerea mochetei se face in functie de pozitionarea treptelor:

-daca treptele sunt in interiorul locuintei se poate alege mocheta de trafic redus sau trafic hotelier;

-daca treptele sunt intr-o cladire de birouri se poate folosi mocheta de trafic intens;

-daca treptele sunt in exterior se poate folosi mocheta de exterior.

Post a Comment