MOCHETA TRAFIC INTENS – Solutia optima pentru hoteluri

By admin • In Blog, Design, mocheta, mocheta hotel, mocheta personalizata, mocheta trafic, mocheta trafic intensNo Comments

Cu ce se diferentiaza mocheta pentru uz domestic de mocheta trafic intens?

In primul rand se vor plasa rezistenta si durabilitatea ridicate pe care le putem gasi la mocheta pentru trafic intens. Textura acesteia permite utilizarea sa pentru un timp mai indelungat si in spatii in care exista constant o circulatie mare.

Indiferent de tipul hotelului care necesita amenajari, se poate opta pentru mocheta trafic intens, datorita proprietatilor sale deosebite. De la rezistenta la uzura, izolarea deosebita termica si fonica, confortul tactil ridicat, usurinta de intretinere, proprietatile ignifuge si antistatice si pana la varietatea culorilor si a modelelor, toate aceste calitati fac mai usoara alegerea optima a pardoselii pentru spatii publice si private in care exista un flux ridicat de oameni.

Mocheta trafic intens este fabricata din poliamida (Nylon) ceea ce ii confera durabilitatea si rezistenta la folosirea repetata a detergentilor. Aceasta mocheta retine praful si murdaria ce pot fi inlaturate cu usurinta prin aspirare. Din acest motiv se va reduce continutul de germeni si nu va provoca alergii.

Izolarea termica pe care o ofera mocheta trafic intens este un avantaj important cu precadere pentru spatii in care locuiesc (chiar si pentru perioade scurte) multe persoane. De asemenea, acest tip de mocheta este si un foarte bun izolator fonic reducand volumul acustic cu pana la 30 de decibeli. In acest fel, mocheta pentru trafic intens mentine caldura si intimitatea in camerele de hotel creand un ambient extrem de placut.

Confortul tactil ridicat este un alt beneficiu pe care il prezinta mocheta trafic intens. Datorita modurilor in care se grupeaza firele din care este tesuta si anume snop, bucla sau taiat, mocheta poate fi mai moale sau mai rigida. Oricare ar fi modul in care se grupeaza firele, mocheta trafic intens este, cu siguranta, o suprafata antiderapanta reducandu-se riscul accidentarilor provocate de alunecari sau cazaturi.

Mocheta trafic intens are un grad mare de ignifugare ceea ce reprezinta un avantaj solid pentru spatiile locuite de multe persoane. De asemenea prezinta si proprietati antistatice impiedicand electrizarea suprafetei sale.

Poliamida este o textura foarte cautata pentru amanajarea spatiilor unde exista o circulatie ridicata. Un anumit tip de poliamida, 6.6 denumit si firul Antron este ideal pentru fabricarea mochetei destinate traficului intens. Printre calitatile sale exceptionale aminntim: rezistenta la uazura, la destramare, la variatii de temperatura (rezista la temperaturi foarte inalte), este regenerabil si antistatic. De asemenea, firul Antron rezista bine la murdarie si isi pastreaza aspectul uniform.

Usurinta de intretinere si de curatare a mochetei pentru trafic intens este un alt motiv pentru care este o pardoseala ideala pentru amenajarea hotelurilor. Mocheta trafic intens necesita aspirare frecventa si curatarea folosindu-se solutii speciale care nu vor deteriora firul si nici nu ii vor afecta coloritul. De asemenea, datorita tratamentelor anti-microbiene aplicate nylonului, mocheta pentru trafic intens nu va mucegai si nici nu va permite aparitia bacteriilor.

Mocheta pentru trafic intens se poate gasi intr-o gama foarte variata de culori si modele potrivite oricarui tip de hotel. De asemenea, aceasta se poate monta cu usurinta si pe trepte, holuri sau spatii mai greu accesibile.

Am analizat, asadar, multiplele avantaje oferite de mocheta trafic intens si putem constata ca se potriveste foarte bine amenajarilor spatiilor hoteliere datorita confortului sporit pe care il prezinta, dar si datorita faptului ca este un tip de pardoseala extrem de practica.

Comments are closed.