MOCHETA HOTEL SI RESTAURANT

By admin • In Blog, Design, mocheta, mocheta hotel, mocheta personalizata, mocheta trafic, mocheta trafic intensNo Comments

Este o pardoseala comoda, utila si avantajoasa. Confortul tactil pe care il ofera mocheta este unul dintre motivele pentru care aceasta constituie o alegere buna in materie de pardoseli, indiferent de spatiul ce se doreste a fi amenajat. In acest sens, mocheta este folosita atat pentru amenajarea locuintelor, cat si pentru amenajarea birourilor, scolilor, gradinitelor, hotelurilor, resturantelor, a diferitor institutii publice sau private.
Mocheta este, in primul rand, o pardoseala extrem de confortabila datorita firului moale din care este tesuta. Indiferent de material, poliamida, lana, polipropilena sau amestec, mocheta isi mentine moliciunea si proprietatile sale caracteristice: rezistenta la trafic, usurinta de curatare si intretinere si izolarea fonica si termica de exceptie.
CARPET & MORE va ofera o gama variata de modele si culori de mocheta concepute pentru amenajarea unor spatii diferite atat din punct de vedere al geometriei, cat si a traficului careia ii este supusa sau a modului in care se va monta.

MOCHETA HOTEL si RESTAURANT – se distinge printr-un aspect placut, rezistenta deosebita la trafic ridicat si, totodata, usurinta de intretinere si curatare. Mocheta hotel se monteaza facil in zonele hoteliere, de restaurant, dar si in sali de conferinta, holuri sau trepte. Ea isi mentine aspectul uniform indiferent de intensitatea traficului.

Mocheta hotel si restaurant – de obicei tesuta din poliamida – se regenereaza usor, nu isi pierde uniformitata sau intensitatea culorii si necesita intretinere regulata prin aspirare si curatare periodica cu agenti de curatare.
Mocheta hotel ofera un aer distins datorita aspectului sau placut, fiind adecvata amenajarilor camerelor de lux ale hotelurilor si in acelasi timp si amenajarilor restaurantelor, pensiunilor sau a diferitelor saloane. Ofera un confort sporit atat din punct de vedere tactil, cat si termic si fonic, izoland camerele foarte bine si mentinand linistea si inimitatea fiecareia in parte.
Este o alegere optima pentru inlocuirea pardoselilor in spatiile hoteliere si de restaurant oferind vizitatorilor tot confortul de care au nevoie astfel incat sejurul lor sa fie unul cat mai placut. De asemenea, reprezinta o suprafata anitderapanta, iar proprietatile antialergice, antibacteriene, antistatice si ignifuge ofera siguranta necesara unor spatii in care exista constant un flux mare de oameni.
Mocheta hotel si restaurant imbina, in acelasi timp, calitatea tesaturii cu designul spectaculos menite sa incante vizual pana si cei mai pretentiosi si exigenti client. Varietatea modelelor si a culorilor in care se gaseste permite armonizarea fiecarei camere de hotel, indiferent de stilul acesteia (modern sau clasic) putand fi asortata cu orice tip de mobilier. In plus, montarea si demontarea acesteia sunt extrem de facile, indiferent de suportul pe care se monteaza si de tipul de mocheta ales: in dale sau in role.
Mocheta hotel este o alegere confortabila si avantajoasa pentru proprietarii hotelurilor sau a restaurantelor ce vor sa isi incante si sa isi mentina clientii oferindu-le cele mai bune conditii: confort, liniste si aspect incantator. Alegand mocheta hotel puteti personaliza fiecare camera in parte obtinand un efect vizual de exceptie prin imbinarea unor culori si modele unice de mocheta.

MOCHETA CASA – indeplineste toate conditiile pe care le trebuie sa le indeplineasca pardoseala potrivita unui camin: este confortabila, moale, usor de intretinut si are un aspect atragator. Daca este supusa traficului domestic are o buna rezistenta in timp si se va curata cu usurinta. Izoleaza bine incaperile atat termic cat si fonic, mentinand initimitatea, caldura si linistea casei dumneavoastra.

MOCHETA BIROU – conceputa pentru a rezista la o mare intensitate a trafiului, are un fir regenerabil si nu se degradeaza usor. Este tesuta din poliamida, de cele mai multe ori, ceea ce ii confera buna rezistenta la trafic intens, la murdarie, la pete si la radiatii ultraviolete. Este usor de intretinut si curatat, necesitand aspirare regulata si curatare cu agenti speciali doar perioadic. Ofera un confort si o siguranta deosebite datorita moliciunii, izolarii termice si fonice, dar si datorita proprietatilor sale antiderapante, antistatice si antialergice.

MOCHETA COPII – este preferata de cei mici datorita modelelor jucause si a culorilor incantatoare. Iar pentru siguranta micutilor, mocheta copii este antialergica, antiastmatica, ignifugata si antibacteriana. De asemenea, este moale si pufoasa si constituie o bariera fonica si termica ce mentine linistea si caldura camerelor celor mici, dar si a gradinitelor sau scolilor in care este folosita. Totodata, se curata usor fiind rezistenta la murdarie si la pete.

MOCHETA PERSONALIZATA – constituie solutia ideala daca va doriti un model unic de mocheta. Puteti aborda stilul personal in crearea unui model original imbinand densitatea, inaltimea si textura firului dorit cu modelul si culoarea care va reprezinta. Rezultatul final va fi o mocheta nemaintalnita pe care o puteti monta atat in locuinta dumneavoastra, cat si in birou, in restaurant sau in orice alt spatiu care se va distinge printr-un aspect spectaculos menit sa incante vizual pe oricine.

MOCHETA EXTERIOR – variant potrivita daca va doriti sa amenajati terasa, marginea piscinei, locul de joaca pentru cei mici sau curtea dumneavoastra. Veti obtine o pardoseala confortabila, de calitate care va rezista la variatii climatice mari, la radiatii ultraviolete, la umiditate sau conditii meteorologice nefavorabile, precum si la murdarie. Curatarea si intretinerea mochetei pentru exterior sunt extrem de facile, iar aspectul sau placut rezista in timp.

Puteti alege unul sau mai multe dintre cele aproximativ 6000 de modele si culori pe care le avem la dispozitie astfel incat sa va satisfaca cerintele si nevoile dumneavoastra.

Comments are closed.