MOCHETA HOTEL – Alegerea ideala pentru trafic intens

By admin • In Blog, Design, Html, mocheta, mocheta hotel, mocheta personalizata, mocheta trafic, mocheta trafic intens, UncategorizedNo Comments

De multe ori, cand vine vorba de amenajarea spatiilor destinate hotelurilor alegerea pardoselii potrivite nu este un lucru usor. Intrucat trebuie sa indeplineasca cateva criterii, adesea se opteaza pentru mocheta.
Insa nu toate tipurile de mocheta sunt potrivite amenajarii pardoselii dintr-un hotel. De aceea, mocheta hotel este, cu siguranta, cea mai buna varianta intrucat respecta cele mai exigente pretentii atat ale proprietarilor de hotel, cat si ale clientilor.
Proprietatile mochetei destinate amenajarilor spatiilor hoteliere sunt numeroase. De la rezistenta la trafic intens, rezistenta la variatii climatice si umiditate, confort tactil ridicat, posibilitatea de personalizare, usurinta de montare si demontare, usurinta de intretinere si curatare, materiale antistatice, ignifuge si antialergice, suprafete antiderapante si pana la multiplele modele, culori si texturi, mocheta hotel indeplineste toate aceste criterii.
Rezistenta la trafic intens: mocheta pentru hotel este foarte rezistenta la trafic. Semnele de uzura apar dupa indelungi utilizari ale acesteia, astfel incat nu se pune problema inlocuirii frecvente a acesteia.
Rezistenta la variatii climatice si la umiditate: o calitate extraordinara a mochetei destinate amenajarii spatiilor hoteliere este rezistenta la variatii mari de temperaturi si umiditate. Astfel, indiferent de anotimp, de metodele de incalzire sau de spatiile (interioare sau exterioare) amenajate mocheta hotel isi va pastra proprietatile si aspectul.
Confort tactil ridicat: poate una dintre cele mai importante calitati ale mochetei pentru hoteluri este confortul ridicat pe care il ofera. Este foarte placuta la atingere, in special mocheta hotel cu fir bucla. Atat copiii, cat si cei mai in varsta se pot bucura de confortul oferit de acest tip de mocheta, iar riscul accidentelor cauzate de alunecari sau cazaturi este extrem de redus.
Posibilitatea de personalizare: intrucat hotelurile difera, posibilitatea de a se remarca printr-un model unic de mocheta nu mai este o problema. Alegerea culorii, modelului si a texturii dupa bunul plac astfel incat sa se potriveasca cu orice tip de mobilier si sa respecte cele mai exigente cerinte nu este o problema.
Se gaseste in dale sau in role: indiferent de spatiile care necesita amenajare (camere de hotel, receptii, holuri, scari, terase acoperite sau neacoperite) mocheta pentru hotel se gaseste atat in dale cat si in role, astfel montajul este ultima problema. Mocheta in dale face ca procedeul de montare sa fie extrem de facil, in timp ce mocheta in role permite amenajarea spatiilor mai greu accesibile cum ar fi treptele.
Usurinta de montare si de demontare: un alt avantaj al mochetei pentru hoteluri il prezinta facilitatea de montare. Fata de alte tipuri de pardoseli, mocheta hotel poate fi montata intr-un timp foarte scurt in functie de tipul ales (dale sau role).
Izolare termica: pe langa confortul tactil sporit pe care il ofera, mocheta hotel prezinta proprietatile unui foarte bun izolator termic superior altor tipuri de pardoseli.
Izolare fonica: alta calitate deosebita a mochetei pentru hoteluri este izolarea fonica. In orice hotel, izolarea fonica este o necesitate pentru confortul si buna dispozitie a fiecarui client.
Usurinta de intretinere si curatare: speciala pentru spatii cu trafic intens permanent, mocheta hotel se intretine cu usurinta, iar curatarea sa se face printr-o simpla aspirare si folosirea unor produse specifice usor de aplicat.
Materiale antistatice si ignifuge: mocheta hotel indeplineste cerintele tehnice de antistatizare, iar posibilitatea de extindere a unor incendii este practic imposibila datorita proprietatilor ignifuge pe care le prezinta. Foarte important pentru spatiile publice in care se perinda foarte multi oameni.
Suprafata antiderapanta: o proprietate deosebit de importanta a mochetei pentru hotel este suprafata antiderapanta impiedicand riscul accidentelor provocare de alunecari.
Designul spectaculos: mocheta hotel ofera un ambient deosebit de placut datorita aspectului sau. Luminozitatea, este de asemenea, o calitate deosebita. Fiecare camera de hotel va capata un aer deosebit.
Gama variata de culori, modele si texturi: posibilitatea de a alege dintr-o gama de cateva mii de modele diferite in orice culoare dorita este cu siguranta o calitate cautata la orice tip de paroseala. Texturile mochetei pentru hotel difera de la poliamida, nylon, polipropilena si pana la lana sau amestec de lana cu poliamida sau polipropilena cu poliamida. Astfel, exista posibilitatea de a alege si materiale antialergice si extrem de usor de curatat.
Asadar, amenajarea pardoselilor din spatiile hoteliere nu mai este o problema. Singura “dificultate” va ramane alegerea culorii si a modelului preferat de mocheta hotel.

Comments are closed.