Mocheta

  • Mocheta din polipropilena(PP) - este in topul celor mai vandute varietati cand vorbim de amenajarea camerelor de hotel, datorita pretului accesibil cat si pentru calitatile pe care le detine. Constituie o buna rezistenta la umezeala si abraziune. Datorita faptului ca polipropilena nu are o buna capacitate de absorbtie, petele si murdaria sunt indepartate cu mare usurinta.

Untitled5

 

  • Mocheta din lana - reprezinta o alegere ideala pentru amenajarile de lux, de restaurante sau de saloane de conferinta ale hotelurilor. O varianta inspirata in situatia in care se doreste o mocheta stilata, rezistenta si realizata din materiale naturale.    

Untitled7

 

  • Mocheta din poliamida de 6 (PA 6)  - un prim avantaj il constituie faptul ca aceasta nu se taseaza atat de usor precum PP sau lana. Este un tipul de mocheta potrivi pentru trafic intens, iar un lucru la fel de important este acela ca pigmentii de culoare se mentin mai mult, mai ales la mochetele care au firul vopsit.

Untitled8

 

  • Mocheta din poliamida de 6.6 (PA 6.6) – fir Antron - rezistenţa la pete a fost îmbunătăţită prin imbracarea firului intr-o pelicula de Teflon,  iar cercetatorii  si-au indreptat atentia asupra rezistentei la trafic modificandu-i structura moleculara, facand-o mai densa. Acest lucru nu numai ca a imbunatatit rezistenta, dar a facut si fierele mai fine, dand senzatia de moale la fel ca si lana.

Untitled4

 

  • Mocheta din amestec(PP + PA sau lana + PA) – De cele mai multe ori aceasta varianta o puteti lua in calcul atunci cand se doreste un pret mai redus, dar cu toate acestea sa se mentina o parte din calitatile mochetelor din clase mai inalte.

Untitled3

Covoare

      Descoperiți cele mai recente tendințe in materie de covoare, fii in pas cu moda si adauga pata de culoare de care are nevoie incaperile hotelului tau! Cele mai multe modele sunt disponibile pe mai multe dimensiuni și culori diferite, precum și diferite forme, cum ar fi covoare rotunde, covoare alungite, covoare ovale și covoare patrate. Există un covor disponibil pentru fiecare loc și pentru toate gusturile! Mocheta-Hotel are cunostinte solide in acest domeniu si va asigurăm că toate covoarele  noastre sunt realizate din cea mai înaltă calitate și sunt oferite pentru cele mai competitive preturi de pe piata.

k

         Mocheta-hotel va ofera cu siguranta modele unice în funcție de preferințele dumneavoastra. Veți primi o priveliște unică pentru zonele turistice.

Pentru a oferi cea mai bună experiență de cumpărături, oferim asistență personală pentru a va ajuta la selectarea celui mai potrivit covorul după cerințele dumneavoastră.

           Când vă decideți pentru un covor de hotel, aceasta ar trebui sa aiba linii moderne, dar sa fie și de calitate. Aceasta deoarece, covorul nu este doar o pardoseală, aceasta ar trebui să adauge, de asemenea, frumusețe și sa fie de perspectivă. Covoarele dintr-un hotel ar trebui să fie anti-alergice care nu retin praful pentru a nu provoca alergii și nu ar trebui să fie alunecoase. Mocheta-hotel, se ridica la cerintele si asteptarilor dumneavoastra si va oferim cele mai bune si adecvate produse. Covoarele noastre pentru hotelului au o mare rezistență la uzura. Echipa noastra de lucru cu experiență în domeniul covoarelor hoteliere va vor împărtăși idei in ceea ce priveste culoarea și model si detalii ce tin de dimensiuni. Alegand covorul care se potriveste cel mai bine, veti atrage clientii dumneavoastra!

8

         Poti alege mocheta care sa dea hotelului sau pensiunii aerul primitor si profesionist de care are nevoie. Asocierea dintre calitate si varietate este caracteristica mochetei pentru hotel.

          Mocheta pentru hotel se incadrandreaza in normele de siguranta pentru locurile publice: este ignifugata si antistatica.

     Simțiți-vă în siguranță atunci când alegi sa achizitionezi de la noi cu mai multe opțiuni de plată sigure, un proces meticulos de ambalare și o livrare la domiciliu rapida și convenabila.Promitem că vom face tot posibilul pentru a se asigura că toți clienții sunt complet mulțumiți de achizițiile lor.

a

b

Comments are closed.