DE CE MOCHETA PENTRU HOTEL?

By admin • In Blog, mocheta, mocheta hotel, mocheta personalizata, mocheta trafic, mocheta trafic intens, UncategorizedNo Comments

Amenajrea pardoselilor din hoteluri, pensiuni, restaurante, saloane si alte incaperi de acest gen necesita o atentie deosebita. Atat pentru incantarea vizuala a vizitatorilor si clientilor, cat si pentru confortul acestora alegerea cea mai buna o reprezinta mocheta hotel.

Mocheta hotel se distinge printr-o multime de calitati: are un aspect placut, este confortabila la atingere, este consitutita din materiale antialergice si antistatice, este calduroasa si reprezinta un bun izolator termic, mentine un ambient placut, este usor de curatat si de intretinut.

De ce sa alegeti mocheta pentru hotel? Mai jos va vom enumera o serie de motive pentru care mocheta hotel constituie alegerea optima in materie de pardoseli pentru hoteluri, restaurante sau pensiuni:

– Reprezinta o solutie practica si confortabila: datorita fibrei sale (indiferent daca se alege polipropilena, poliamida, lana sau amestec) este foarte placuta la atingere si la pasire creand un mediu primitor in fiecare camera de hotel.

– Se intretine cu usurinta: probabil va ganditi ca multi clienti inseamna si multa murdarie si va sperie gandul nevoii de a schimba mocheta hotel frecvent. Mocheta pentru hotel se intretine foarte usor. Ea retine praful si murdaria ce se vor aspira apoi cu mare usurinta. Petele se pot indeparta – conditia este sa se actioneze de indata ce mocheta s-a patat – pentru inceput cu o carpa umezita si daca petele persista cu o solutie speciala (prin tamponare, nu prin stergere).

– Este rezistenta la trafic intens – indiferent de frecventa cu care un hotel este populat, mocheta hotel rezista foarte bine la trafic. Datorita firului sau regenerabil aceasta nu se degradeaza si nici nu se taseaza usor, mentinandu-si aspectul uniform sau culoarea. Degradarea sa este vizibila abia dupa indelungi utilizari si spalari.

– Se monteaza cu usurinta – chiar daca se opteaza pentru mocheta in dale sau pentru mocheta hotel in role timpul de montaj este scurt. De asemenea, mocheta in role se poate monta pe treptele hotelului mentinand aceeasi nota, in timp ce mocheta in dale permite schimbarea daleleor (bucatile de mocheta) degradate fara a fi nevoie de inlocuirea sa in totalitate.

– Are un aspect placut si se poate asorta cu orice tip de mobilier, fie clasic, fie modern – multitudinea de culori si modele in care se gaseste mocheta hotel permite asortarea sa cu diferite piese de mobilier sau cu accesorii precum draperii, perdele, cuverturi creand senzatia de eleganta si lux fiecarei incaperi in parte.

– Este ignifugata – tratamentul de ignifugare aplicat mochetei reprezinta un plus pe care nu multe tipuri de pardoseala il au desi se impune in cladirile in care exista un flux mare de oameni iar riscul aparitiei si extinderii incendiilor este crescut.

– Este antistatica si antialergica: doua conditii imperioase pentru o pardoseala folosita in scopul amenajarii unor spatii in care va exista constant un flux ridicat de oameni. Riscul aparitiilor alergiilor din cauza prafului sau a unor alergeni nedoriti este practic imposibil datorita tratamentelor care se aplica mochetei hotel.

Sentimenul acela pe care il ai cand spui „m-am simtit ca la hotel” are legatura si cu pardoseala intalnita in acest mediu. Confortul tactil, fonic si termic pe care il confera mocheta hotel nu se intalneste la multe tipuri de pardoseala. Imbinand luxul cu eleganta si utilitatea, mocheta pentru hotel prezinta toate calitatile necesare unor spatii hoteliere care vor putea fi apreciate.

Pe langa calitatile prezentate mai sus, mocheta hotel este o suprafata antiderapanta astfel incat scade considerabil riscul alunecarilor. In acelasi timp, aceasta izoleaza foarte bine termic si fonic o incapere in asa fel incat intimitatea fiecarei camere este protejata. Mai mult decat atat, mocheta hotel constituie si o solutie avantajoasa din punct de vedere al costurilor, raportul calitate-pret fiind imbatabil. Asadar, inca va intrebati de ce mocheta pentru hotel?

Comments are closed.